Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،سردار عابدین خرم  فرمانده سپاه عاشورا گفت: متاسفانه در تشکیل خانواده‌ها ازدواج سخت و فرزند آوری کم، در اولویت قرار گرفته و نتیجه آن چیزی جز ناامیدی در جامعه نیست.

او یادآور شد: باید از تمام ظرفیت‌ها در ارتقای آموزش و آگاه سازی خانواده‌ها اقدام و در ابعاد مختلف الگوسازی کنیم، وگرنه با ادامه هجمه‌ها رسانه‌ای حتی در فضای مجازی که این روز‌ها در دسترس عموم است، اولویت‌های خانواده‌ها جابجا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: روند کاهشی زاد و ولد و ازدواج در ۱۰ سال گذشته، افزایش روز افزون طلاق و سیر صعودی جمعیت پیر، رواج پدیده کودک همسری، تاخیر در سن ازدواج و نیز اعتیاد، از پدیده‌های اجتماعی عنوان شد که بنیان خانواده را هدف قرار داده است.

کارشناسان حاضر یادآور شدند: هرچند تا پیش از این برنامه‌های آموزشی و فرهنگ سازی، در راستای کنترل فرزندان در فضای مجازی بود، ولی شیوع کرونا و ضرورت آموزش دانش آموزان در فضای مجازی باعث اعتیاد فرزندان به فضای مجازی شده است و بیش از ۷۲ درصد پدران و مادران اعلام کرده اند که از کنترل فرزندان خود در فضای مجازی عاجز هستند.

آنان افزودند: در شرایط کرونا و با خانه نشینی اعضای خانواده و بروز مشکلات روان شناختی؛ باید مهارت‌های برنامه ریزی، مهارت مطالعه، مهارت لذت بردن از کنار هم، مهارت چگونه در خانه ماندن، مهارت کسب معاش از منزل، مهارت حفظ روابط عاطفی و انسانی و مهارت امید درجمع خانواده آموزش داده شود.

همچنین قانونی کردن سیاست‌های کلی خانواده در مجلس و تعیین راهبرد پیشبرنده اجرایی و عملی این سیاست، محور قرار دادن خانواده در تمام مصوبات مجلس، حمایت از خانواده‌ها در راستای جبران سیاست‌های غلط جمعیتی گذشته و کمک به فرهنگ سازی در فرزند آوری خانواده ها، بازنگری در قوانین و سیاست‌های اشتغال، ازدواج و مسکن، پررنگ شدن نقش نظارتی مجلس در اجرای قانون، سیاست گذاری برای تقویت رسانه‌های نظام از جمله رسانه ملی از جمله راهکار‌هایی بود که اعضا برای تحکیم سنگ بنای خانواده ارائه دادند.

حاضران همچنین با انتقاد از سیاست‌های حمایتی ضعیف از ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان، خواستار بازنگری در برخی از قوانین موجود در این زمینه‌ها شدند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی طلاق و ازدواج رسانه ملی کودک همسری فضای مجازی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۶۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی

خبر گرویدن ژوزه مورایس به دین اسلام و ازدواج قریب الوقوع او با یک دختر ایرانی، یکی از پر سر و صداترین اخبار فوتبال ایران در 24 ساعت گذشته بود.

مربی پرتغالی سپاهان، به لحاظ اخلاقی بی‌تردید یکی از متفاوت‌ترین مربیان خارجی است که در سال‌های اخیر به فوتبال ایران آمده است.

به گزارش ورزش سه، فارغ از آرامش و ادبیات مودبانه‌ای که او در برابر سوالات غالباً چالشی، یکی از ویژگی‌های قابل تحسین او، علاقه‌ای است که نسبت به فرهنگ، هنر و موسیقی ایرانی بروز می‌دهد. این طرز تفکر، دقیقاً نقطه مقابل برخی مربیان اروپایی است که حتی با وجود سال‌ها حضور در ایران، نگاه بالا به پایین و اظهارنظرهای توأم با نیش و کنایه را حفظ می‌کنند.

حادثه‌ای که زندگی مورایس را تغییر داد
به گفته برخی نزدیکان این مربی، ماجرای عجیبی زندگی او را تحت تاثیر قرار داده است. ماجرایی که کمتر درباره آن صحبت شده است.

او پیش از اینکه پیشنهاد سپاهان را بپذیرد و به ایران سفر کند، در یک سانحه رانندگی دچار وضعیتی شبیه بیهوشی و کما می‌شود و پس از بهبودی، نوع نگاه وی به زندگی به کلی متفاوت شده است.

می‌خواهم مسلمان شوم

اما آنچه مدیران باشگاه سپاهان را شگفت زده کرد، این بود که مورایس چندی پیش به باشگاه مراجعه کرده و می‌گوید: «من می‌خواهم مسلمان شوم. باید از کجا شروع کنم؟»

به منظور راهنمایی این مربی پرتغالی، ابتدا از طریق بخش فرهنگی باشگاه سپاهان، مسائلی در خصوص عرف، شرع و قانون در ایران و دین اسلام برای وی توضیح داده شده و بلافاصله مقدمات شرعی تشرف مورایس به دین مبین اسلام انجام شده است. وی همچنین در محضر یکی از علما، شهادتین را به زبان جاری ساخته و شرعا مشرف به دین اسلام شد و شیعه گردیده است.

نکته دیگر اینکه به موازات این اقدامات، یک مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی در کنار وی، فرایند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سوالات مورایس را برعهده داشته است.

ازدواج با دختر ایرانی

از مدت‌ها قبل زمزمه‌هایی مبنی بر ازدواج قریب الوقوع ژوزه مورایس با یک بانوی ایرانی در جریان بود. موضوعی که همراه با خبر تشرف او به دین اسلام، پررنگ‌تر شد و رسانه‌ها نیز درباره آن صحبت کردند.

در این خصوص گفته می‌شود مسائل شرعی ازدواج مورایس با همسر ایرانی‌اش اتفاق افتاده و طی چند روز آینده این مراسم به صورت رسمی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر