Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام غلامرضا نجفی گفت: وجود جامعه گسترده فاقدین شناسنامه مدعی تابعیت ایرانی در میان بانوان استان، عدم ثبت واقعه ازدواج در بین برخی دختران، ازدواج گروه کثیری از دختران استان با اتباع بیگانه غیرمجاز نمونه ای از چالش های بانوان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، حجت الاسلام غلامرضا نجفی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان امروز در دیدار با مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری و جمعی از سازمانهای مردم نهاد و تشکل های مدنی حوزه بانوان که در محل این معاونت برگزار شد گفت: نقش و جایگاه خانواده در تعالی نظام اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تحقق اهداف عالیه تکریم نظام خانواده و سرفصل های مرتبط با پیشگیری های رشدمدار، بدون نهادینه سازی آموزش های کاربردی در حوزه زنان، میسر نمی شود و ضرورت دارد همه فعالان مدنی و کنشگران اجتماعی، مسائل و چالش های پیش روی نظام خانواده و بانوان استان را شناسایی و باتوجه به امکانات محلی نسخه مناسبی را برای آن تجویز و اجرا کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان افزود: یکی از محدودیت های جدی فرآیند برنامه ریزی در حوزه زنان و خانواده در سیستان و بلوچستان توجه محدود و نامناسب به مقوله آمار و معضلات این حوزه با رویکرد علمی و کارشناسی است.

نجفی تصریح کرد: بررسی و مطالعات پیرامون مسائل و مشکلات زنان در ابعاد زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و فراهم آوردن زمینه های لازم برای ارتقای سطح دانش و مهارت های اجتماعی بانوان بدون دستیابی به آمارهای متقن و شناسایی دامنه معضلات موجود، مقدور نیست.

این مقام قضایی افزود: با نگاهی آماری در حوزه تعدد مراکز و عملکرد کیفی تشکل های مدنی ثبت شده در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی حوزه بانوان و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار باید پذیرفت که در مقام ارزیابی کیفی و احصاء مستندات عملکرد، این مراکز با فقدان پویایی و برونداد ملموس مواجه بودیم.

وی ادامه داد: ضرورت دارد برای شفاف سازی عملکردهای موجود، سیاست غربالگری سازمان های مردم نهاد مدنظر دستگاه های متولی قرار گیرد تا مجموعه های فعال، توانمند و دارای دستاوردهای فاخر به استمرار فعالیت های خویش بپردازند و مراکز فاقد تعهد اجتماعی و اقدامات شاخص در رصد ارزیابی عملکرد قرار گیرند و در صورت استمرار ناکارآمدی، مجوزهای مربوطه آن ها لغو شود.

چالش های بانوان؛ از نداشتن شناسنامه تا ازدواج با اتباع بیگانه غیرمجاز

نجفی با اشاره به برخی معضلات جدی حوزه زنان و خانواده در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: وجود جامعه گسترده فاقدین شناسنامه مدعی تابعیت ایرانی در میان بانوان استان، عدم ثبت واقعه ازدواج در بین برخی دختران، ازدواج گروه کثیری از دختران استان با اتباع بیگانه غیرمجاز نمونه ای از چالش های بانوان است.

وی خاطرنشان کرد: گسترش آسیب های نوظهور اجتماعی در جامعه هدف بانوان، بروز تنش های خانوادگی و افزایش آمار طلاق و عدم توسعه زیرساخت های مرتبط با عدالت آموزشی در محلات محروم به ویژه در بین دختران استان، تنها برخی از چالش های اولویت دار پیش روی سیاستگذاران اجتماعی در حوزه بانوان استان محسوب می شود.

این مقام قضایی گفت: ضرورت دارد دستگاه های حاکمیتی ضمن تعامل مستمر با سازمان های مردم نهاد به ویژه تشکل های فعال حوزه زنان از ظرفیت های موجود بهره برداری کنند و نشست های منظم و مستمری با فعالان مدنی حوزه بانوان برای یافتن راه حل های مناسب جهت رفع تنگناهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این گروه تأثیرگذار اجتماعی برگزار شود.
     
نجفی گفت: جایگاه بانوان در دین مبین اسلام منحصر به فرد است و باید همه مسئولان به بالندگی مضاعف این عنصر اجتماعی در استان توجه و اهتمام داشته باشند.

وی اظهار کرد: سبک زندگی بخشی از جمعیت هدف بانوان در حاشیه شهر زاهدان و سایر بافت های ناکارآمدشهری استان به هیچ وجه سنخیتی با سبک زندگی اسلامی-ایرانی ندارد.

جرایم مرتبط با امنیت اخلاقی و خشونت خانگی در بانوان دارای مصداق است

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان عنوان کرد: متأسفانه معضلاتی همچون تجاهر به اعتیاد، تکدی گری، طلاق، جرایم مرتبط با امنیت اخلاقی و خشونت خانگی در این گروه دارای مصداق است.

نجفی بیان کرد: این مصادیق حسب قوانین موضوعه کشور برای پیشگیری و درمان بازتوانی آن، دارای متولی حاکمیتی بوده و مقرر است تا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان با نگاهی مطالبه گر دستگاه های متولی را برای تسریع در تحقق وظایف و رسالت های خویش در حوزه بانوان به چالش بکشد و در صورت بروز هرگونه اهمال و قصور در انجام وظایف محوله، برای صیانت از حقوق عامه، وفق مقررات قانونی اقدامات لازم را به عمل آورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل اتباع بیگانه غیرمجاز چالش های بانوان بانوان استان حوزه بانوان حوزه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۴۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی

خبر گرویدن ژوزه مورایس به دین اسلام و ازدواج قریب الوقوع او با یک دختر ایرانی، یکی از پر سر و صداترین اخبار فوتبال ایران در 24 ساعت گذشته بود.

مربی پرتغالی سپاهان، به لحاظ اخلاقی بی‌تردید یکی از متفاوت‌ترین مربیان خارجی است که در سال‌های اخیر به فوتبال ایران آمده است.

به گزارش ورزش سه، فارغ از آرامش و ادبیات مودبانه‌ای که او در برابر سوالات غالباً چالشی، یکی از ویژگی‌های قابل تحسین او، علاقه‌ای است که نسبت به فرهنگ، هنر و موسیقی ایرانی بروز می‌دهد. این طرز تفکر، دقیقاً نقطه مقابل برخی مربیان اروپایی است که حتی با وجود سال‌ها حضور در ایران، نگاه بالا به پایین و اظهارنظرهای توأم با نیش و کنایه را حفظ می‌کنند.

حادثه‌ای که زندگی مورایس را تغییر داد
به گفته برخی نزدیکان این مربی، ماجرای عجیبی زندگی او را تحت تاثیر قرار داده است. ماجرایی که کمتر درباره آن صحبت شده است.

او پیش از اینکه پیشنهاد سپاهان را بپذیرد و به ایران سفر کند، در یک سانحه رانندگی دچار وضعیتی شبیه بیهوشی و کما می‌شود و پس از بهبودی، نوع نگاه وی به زندگی به کلی متفاوت شده است.

می‌خواهم مسلمان شوم

اما آنچه مدیران باشگاه سپاهان را شگفت زده کرد، این بود که مورایس چندی پیش به باشگاه مراجعه کرده و می‌گوید: «من می‌خواهم مسلمان شوم. باید از کجا شروع کنم؟»

به منظور راهنمایی این مربی پرتغالی، ابتدا از طریق بخش فرهنگی باشگاه سپاهان، مسائلی در خصوص عرف، شرع و قانون در ایران و دین اسلام برای وی توضیح داده شده و بلافاصله مقدمات شرعی تشرف مورایس به دین مبین اسلام انجام شده است. وی همچنین در محضر یکی از علما، شهادتین را به زبان جاری ساخته و شرعا مشرف به دین اسلام شد و شیعه گردیده است.

نکته دیگر اینکه به موازات این اقدامات، یک مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی در کنار وی، فرایند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سوالات مورایس را برعهده داشته است.

ازدواج با دختر ایرانی

از مدت‌ها قبل زمزمه‌هایی مبنی بر ازدواج قریب الوقوع ژوزه مورایس با یک بانوی ایرانی در جریان بود. موضوعی که همراه با خبر تشرف او به دین اسلام، پررنگ‌تر شد و رسانه‌ها نیز درباره آن صحبت کردند.

در این خصوص گفته می‌شود مسائل شرعی ازدواج مورایس با همسر ایرانی‌اش اتفاق افتاده و طی چند روز آینده این مراسم به صورت رسمی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار