Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس؛ نشست « مطالبات مهم بانوان از دولت آینده » با حضور جمعی از دانشجویان و فعالان دانشجویی در این خبرگزاری برگزار شد.

 عاطفه رحیمی فعال دانشجویی و فعال حوزه فرهنگی در این نشست با بیان اینکه هیچگونه برنامه‌ای برای آینده دختران در کشور وجود ندارد، اظهار داشت: در حال حاضر در کشور مسایل بانوان به دو بخش خانواده و شغلشان تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون اشتغال با هر شرایطی برای دختران محبوب بوده اما متأسفانه ازدواج برای آنها امری منفور شده است که این موضوع یکی از بزرگترین ضعف‌ها و دغدغه‌های جامعه ایرانی اسلامی محسوب می‌شود. این در حالیست که در جوامع غربی به زنان در حیطه خانواده به عنوان یک کمپانی تولید کننده سرمایه اجتماعی (باروری و فرزندآوری) نگاه می‌شود و هیچ وقت این مسئله مورد نقد قرار نگرفته است! با این وجود آنان جهت جبران کاستی‌های فرهنگی خود برای تشکیل خانواده، زنان را به ازدواج و فرزندآوری با روش‌های دیگری تشویق می‌کنند.

این فعال حوزه فرهنگی با بیان اهمیت نقش وزارت‌خانه آموزش و پرورش در پرورش و آگاهی بخشی به فرزندان در اهمیت تشکیل خانواده سالم و موفق، عنوان کرد: متاسفانه از گذشته تا کنون هیچگونه آموزشی برای دختران در حوزه مدیریت تحصیل و ازدواجشان توام با هم وجود ندارد. بنابراین، نتیجه این مسیر غلط، اکنون آثار خود را در جامعه به وضوح نشان داده و دختران جامعه با وجود تفاوت‌های اعتقادی، از نداشتن خانواده‌ای ایمن و سالم ابراز نارضایتی می‌کنند.

وی افزود: اکنون اگر ازدواج امری مهم تلقی می‌شود، چرا نسبت به ازدواج دختران و پسران در رده‌های سنی متفاوت آسیب‌شناسی و مدیریت صورت نمی‌پذیرد. 

این فعال فرهنگی تاکید کرد: جامعه‌ بانوان مجرد، به دوبخش سن آماده به ازدواج و بخش دیگر سنین بالاتر تقسیم می‌شوند، که برای هرکدام بایستی برنامه ریزی صحیح و اجرایی انجام پذیرد. اگر بانوان مجرد با سنین بالاتر،  به دست فراموشی از دید متولیان فرهنگی و دولتی سپرده شوند، باتوجه به شرایط سخت تجرد در ابعاد متفاوت، زمینه بروز مشکلات عدیده‌ای برای ایشان و هم‌چنین جامعه حاصل می‌گردد و نیز عدم برنامه ریزی فرهنگی و اجرایی برای مخاطب گروه اول هم، بانوان مجرد کم سن‌تر را ایضا به سرنوشت ناهمگون گروه دوم در آینده دچار نموده  و این چرخه ادامه‌دار خواهد شد.

رحیمی با بیان اینکه قانون تسهیل ازدواج هم‌اکنون به مدت ۱۵ سال در مرحله اجرا متوقف شده است، از مغفول ماندن پژوهش و اجراییات مسائل مهمی از این قبیل گلایه کرد.

این فعال فرهنگی تأکید کرد: در حال حاضر نهاد خانواده در کشور ما تضعیف شده که باید در این زمینه قانون‌گذاری لازم اتخاذ شده و رسانه‌ها نیز این موضوع را با جدیت پیگیری کنند. به‌عنوان مثال از تصویب قانون اخیر، جهت حمایت از ازدواج در سنین پایین‌تر یاد نمود که با هجمه‌های بسیاری مواجه شد. وی، علت این هجمه‌ها را نبود آموزش برای جامعه در مقابله با تقبیح ازدواج از طرف رسانه‌ها دانست‌.

رحیمی با بیان اینکه نباید هیچ‌یک از بانوان را مخاطب سوخته جامعه بدانیم، ادامه داد:  نباید به بانوان به عنوان عنصری برای تولید فرزند نگاه کنیم چراکه نگاه غلط به بانوان که 50 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند باعث تضعیف و فروپاشی خانواده خواهد شد.

وی با تاکید براینکه در حال حاضر هیچگونه برنامه‌ مدونی برای امکان ازدواج یا انتخاب تجرد بانوان در کشور وجود ندارد؛  تصریح کرد: دختران و پسران دانشجو در دانشگاه درصورت انتخاب سبک زندگی به صورت مجرد بایستی به درستی آموزش ببینند، که این انتخاب برای خودشان و در ادامه جامعه، کم‌ترین آسیب را به همراه داشته باشد.

این فعال فرهنگی در پایان با اشاره به تغییر سبک زندگی خانواده‌های ایرانی گفت:‌ باید برای تحکیم خانواده ای که در شأن جمهوری اسلامی باشد یک سبک ایرانی اسلامی تبیین شود تا براساس آن بانوان در نهادهای فرهنگی به فعالیت‌های کاربردی در سطح جامعه بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش بانوان دختران یک فعال فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان درعرصه‌های مدیریتی ضروری است.

خلیل‌احمد سلامی در نخستین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشر‌های مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.
وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه‌های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.
وی از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیات اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.
زهرا ابراهیمی گفت: در سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.
وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست‌های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی از جمله برنامه‌های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • فریز تخمک، راهی برای حفظ قدرت باروری دختران
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد